Υπηρεσία Castig Share

Η νέα υπηρεσία CastingShare έχει στόχο την απόλυτη είσοδο των μελών της Media Characters σε όλες τις εταιρίες παραγωγής τηλεοπτικών σειρών και προγραμμάτων, κινηματογραφικών ταινιών, διαφημιστικών spots, video clips, περιοδικών και εταιριών μόδας για φωτογραφήσεις και modelling , διάφορα events αλλά και σε πολλές άλλες δραστηριότητες.
Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και οποιασδήποτε παρουσίας. Εμείς κατηγοριοποιούμε τα εγγεγραμμένα μέλη μας ανάλογα με την προϋπηρεσία τους – η οποία δεν είναι απαραίτητη, – την εμφάνιση ή το ταλέντο τους, τις σπουδές τους π.χ. δραματικές σχολές, ωδεία κοκ.
Οι βασικές κατηγορίες είναι οι εξής:
Characters, Extras, Models, Ηθοποιοί, Κομπάρσοι, Τραγουδιστές, Χορευτές, Xορεύτριες
Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε ένα πλατύ φάσμα εργασιών προσφοράς και ζήτησης με εκπληκτικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες και τα μέλη μας.
Η υπηρεσία CastingShare ξεκίνησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Media Characters όταν τα περισσότερα πρακτορεία απαγόρευαν στα μέλη τους να συνάψουν συνεργασία και με άλλα γραφεία του χώρου, περιορίζοντας τις ευκαιρίες καριέρας που προέκυπταν, μειώνοντας έτσι τις φιλοφοξίες των ενδιαφερομένων.

Γεώργιος Δούσκος
Casting Director

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου